WD Bensin AB (Statoil)

Dalarnas län

Information

WD Bensin AB (Statoil) är en verksamhet som finns i Ludvika. I WD Bensin AB (Statoil) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westring, Dan Yngve som är född 1960 och har titeln VD, Westring, Dan Yngve som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Finn, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westring, Mona-Lisa som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Ronny Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med WD Bensin AB (Statoil) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå WD Bensin AB (Statoil) på telefon 0240-10615.

Bolaget ska bedriva bensinstationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är WD Bensin AB (Statoil) av bolagstypen Aktiebolag.

WD Bensin AB (Statoil) är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Ludvika arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

WD Bensin AB (Statoil) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och WD Bensin AB (Statoil) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WD Bensin AB (Statoil) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Westring, Dan Yngve

WD Bensin AB (Statoil) har 556689-6360 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.