KM Industririvning AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva schakt, rivning, uthyrning av personal och maskiner inom byggbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KM Industririvning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ludvika så är KM Industririvning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Ludvika arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ludvika och i Dalarnas län. Redan 2004-08-02 så skapades KM Industririvning AB och verksamheten är har F-skattsedel KM Industririvning AB har haft det sedan 2004-09-16.

KM Industririvning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-26

556664-5155 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ludvika.

Just nu är KM Industririvning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med KM Industririvning AB så går det att nå dem via telefon på 070-5281766 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Siv Ann-Christin -Mårtensson, Karl Ivar

Följande personer är på något sätt aktiva inom KM Industririvning AB är Carlsson, Siv Ann-Christin som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Mårtensson, Karl Ivar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Praphai som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .