Café Gamla Gästis AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ludvika och Café Gamla Gästis AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Café Gamla Gästis AB är ett av dem. Statusen för Café Gamla Gästis AB är att Bolaget är aktivt.

Café Gamla Gästis AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-06-30. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Ludvika där bolaget finns i jobbar för att bolag som Café Gamla Gästis AB ska trivas.

Café Gamla Gästis AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04. I Ludvika så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är caféverksamhet med servering även cateringverksamhet. Butik med försäljning av bröd samt hantverksarbeten och böcker från bygden, även kommissionsförsäljning. Turistisk verksamhet består av uthyrning av långfärdsskridskor samt försäljning av långfärdsskridskoprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café Gamla Gästis AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Café Gamla Gästis AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ludvika.

Vill man komma i kontakt med Café Gamla Gästis AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0240-641250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Café Gamla Gästis AB är van der Maarel, Joost Adriaan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Monika Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Café Gamla Gästis AB har 556641-0543 som sitt organisationsnummer.