Bilhandelshuset i Ludvika AB

Dalarnas län

Information

Bilhandelshuset i Ludvika AB är ett företag som finns i Ludvika. I Bilhandelshuset i Ludvika AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ruuda, Bengt Ove Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Jens Petter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt-Olof som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilhandelshuset i Ludvika AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilhandelshuset i Ludvika AB på telefon 0240-81880.

Bolaget skall bedriva handel med bildelar och fritidsprodukter, handel med konkurser, inventarier och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilhandelshuset i Ludvika AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilhandelshuset i Ludvika AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Ludvika arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bilhandelshuset i Ludvika AB innehar ej F-skattsedel och Bilhandelshuset i Ludvika AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilhandelshuset i Ludvika AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bilhandelshuset i Ludvika AB har 556631-6443 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.