Carnila AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva import av och handel med motorfordon, samt handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carnila AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ludvika så är Carnila AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Ludvika arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ludvika och i Dalarnas län. Redan 1999-09-08 så skapades Carnila AB och företaget är har F-skattsedel Carnila AB har haft det sedan 1999-01-01.

Carnila AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556574-7911 är organisationsnummret för företaget som finns i Ludvika.

Just nu är Carnila AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Carnila AB så går det att nå dem via telefon på 0240-14445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carnila AB är Andersson, Lars Ingemar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pernilla Birgitta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Haglund, Hans Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .