Häst & Lärkprodukter I Persbo AB

Dalarnas län

Information

556565-2574 är organisationsnummer för bolaget Häst & Lärkprodukter I Persbo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Häst & Lärkprodukter I Persbo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ludvika som är den kommunen som Häst & Lärkprodukter I Persbo AB finns i.

Häst & Lärkprodukter I Persbo AB har varit registrerat sedan 1999-02-01 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Häst & Lärkprodukter I Persbo AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Häst & Lärkprodukter I Persbo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ludvika som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Häst & Lärkprodukter I Persbo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Häst & Lärkprodukter I Persbo AB så kan ni göra det på telefon genom 0240-25370 eller genom brev på följande adress:
Persbo 1111, 771 92, Ludvika

Bolaget skall bedriva sågverks- och hyvlerirörelse samt byggnads- rörelse för hus, huskomponenter och specialinredningar, snickeri- och designarbeten avseende trävaror i främst lärkträ, samt upp- födning och försäljning av hopp- och dressyrhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Häst & Lärkprodukter I Persbo AB och det är Björkman, Sven Olof Raoul som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,