KNYKO AB

Dalarnas län

Information

KNYKO AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Ludvika som är den kommunen där KNYKO AB finns. I Ludvika så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. KNYKO AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KNYKO AB har haft sedan 1994-01-01. KNYKO AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KNYKO AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 30 A, 771 30, Ludvika men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0240-37630.

Ludvika arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KNYKO AB Privat, ej börsnoterat.

KNYKO AB har idag 556415-8383 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för KNYKO AB

Bolagets ska bedriva konsultverksamhet inom orådena affärsrådgivning och organisation, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I KNYKO AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyquist, Kjell Ingemar som är född 1946 och har titeln Extern VD, Nyquist, Britt Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Britt Carina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Skoog, Nils Jörgen som är född 1960 och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.