Advokat Bengt Nylund Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Advokat Bengt Nylund Aktiebolag är ett bolag som finns i Ludvika. I Advokat Bengt Nylund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nylund, Bengt Erik som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Lars Martin Ragnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Nils Bertil som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokat Bengt Nylund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokat Bengt Nylund Aktiebolag på telefon 0240-10570.

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Idag är Advokat Bengt Nylund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokat Bengt Nylund Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Ludvika arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokat Bengt Nylund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Advokat Bengt Nylund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokat Bengt Nylund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Advokat Bengt Nylund Aktiebolag har 556319-7176 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.