J A Industri & Hantverk Aktiebolag

Dalarnas län

Information

J A Industri & Hantverk Aktiebolag är ett bolag som finns i Ludvika. I J A Industri & Hantverk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Åke Eugen som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Gunilla Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlsson, Johan Thomas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J A Industri & Hantverk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå J A Industri & Hantverk Aktiebolag på telefon 0240-91469.

Bolaget skall bedriva konsultation och tillverkning inom området industri, främst elektriska apparater samt bedriva försäljning av foder och andra tillbehör för djur och djurhållning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är J A Industri & Hantverk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J A Industri & Hantverk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Ludvika arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

J A Industri & Hantverk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J A Industri & Hantverk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J A Industri & Hantverk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

J A Industri & Hantverk Aktiebolag har 556249-0960 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.