Lemont Maskin Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Lemont Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ludvika. Det är nämligen den kommunen som Lemont Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lemont Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lemont Maskin Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1973-11-07. Men sedan 1974-01-01 så har Lemont Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gärdsvedsv. 5, 770 13, Grangärde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lemont Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0240-591090.

Ludvika arbetar för att företag som Lemont Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lemont Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, värdepapper och bedriva maskinbearbetning för verkstadsindustrin samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lemont Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lemont Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Tomas Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Olofsson, Tomas Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Klas Johnny Ingemar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Lemont Maskin Aktiebolag är 556184-8085.