Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag är ett bolag som finns i Ludvika. I Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gösta Samuelsson Bil Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Samuelsson, Lars Gösta som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag på telefon 0240-87813.

Drivmedels- och biltillbehörsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Ludvika arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Samuelssons Bil & Bensin Kommanditbolag har 916581-7397 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.