Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Ludvika. Det är nämligen den kommunen som Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2000-01-12. Men sedan 2000-02-29 så har Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grågåsv. 13 A, 771 52, Ludvika. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0240-13533.

Ludvika arbetar för att bolag som Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Dalarnas län.

Föreningen har till ändamål att tillvarata medlemmarnas ekonomiska intressen genom verksamhet som lokalvård och hemservice till medborgare och näringsidkare inom Bergslagsregionen, samt tillverkning och försäljning av fritidsprodukter genom egen arbetsinsats samt utveckling av aktivitetshus.

Firmatecknare för Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening och det är följande personer, Andersson, Ingegerd Katarina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, John Sigvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindevall, Anders Einar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Arbetskällan Service/Tjänster ekonomisk förening är 769605-2468.