Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Ludvika. Det är nämligen den kommunen som Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1999-05-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Backas v. 6, 770 14, Nyhammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2680380.

Ludvika arbetar för att verksamheter som Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att främja samverkan i Grangärde- och Säfnäs- bygden för utveckling av kultur, turism och näringslivsverksamhet.

Firmatecknare för Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening och det är följande personer, Ågren, Lea Elina som är född 1955 och har titeln Likvidator, Brogren Molin, Eva-Karin Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisor, Kaj, Per-Erik som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant,

Organisationsnummer för Gästiskooperativet i Grangärde Ekonomisk förening är 769604-3202.