Ulrika Dahlgrens Hårvård

Dalarnas län

Information

Ulrika Dahlgrens Hårvård hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Ludvika som är den kommunen där Ulrika Dahlgrens Hårvård finns. I Ludvika så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Ulrika Dahlgrens Hårvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ulrika Dahlgrens Hårvård har haft sedan 1999-01-01. Ulrika Dahlgrens Hårvård har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ulrika Dahlgrens Hårvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0240-84303.

Ludvika arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Ulrika Dahlgrens Hårvård har idag 761110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ulrika Dahlgrens Hårvård

Frisörversamhet. verksamheten är inriktad på hår och hud samt försäljning av produkter med anknytning till hår och hud.

I Ulrika Dahlgrens Hårvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Ulrika Maria som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .